Două femei din Ucraina, rănite într-un accident în Neamț

O femeie și fiica ei au fost rănite astăzi, 2 noiembrie, în jurul orei 11:20, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe sectorul de drum DN 2-E 85, în afara localitatății Tupilați.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism condus de o femeie de 37 de ani, cetățean ucrainean, se deplasa pe sectorul de drum DN2-E85, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 47 de ani, din județul Brașov, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 37 de ani și a unei femei de 60 de ani (mama conducătoarei auto), pasager în același autoturism. În mașină se mai aflau și doi copilași, care au scăpat fără nicio zgârietură.

Polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE