Două femei, accidentate în timp ce traversau strada prin loc nepermis

Două femei, în vârste de 81 și 83 de ani, au fost rănite ieri în accidente rutiere ce au avut loc în Piatra-Neamț și Vânători-Neamț, după ce au încercat să traverseze strada prin loc nepermis.

Primul incident s-a petrecut în jurul orei 14:00 pe strada 1 Decembrie din municipiul Piatra-Neamț, unde un bărbat de 57 de ani din localitate a surprins și accidentat o femeie de 81 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada 1 Decembrie.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Piatra-Neamț, ar fi condus un autoturism, pe strada 1 Decembrie, din municipiul Piatra-Neamț, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 81 de ani, care în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.” – a transmis Poliția Neamț

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 18:00, în localitatea Vânători-Neamț. O femeie de 71 de ani din localitate, în timp ce conducea dinspre Pipirig spre Târgu-Neamț, a lovit o altă femeie de 83 de ani care traversa strada neregulamentar.

„La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Vânători-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 71 de ani, din aceeași localitate, ar fi condus un autoturism, pe DN 15B, din direcția Pipirig spre Târgu-Neamț, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 83 de ani, care în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.” – a precizat Poliția Neamț

În ambele situații, victimele au fost transportate la spital, iar conducătorii auto au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative.

Poliția continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE