Două accidente rutiere cu victime în Neamț (FOTO)

Două accidente rutiere cu victime au avut loc astăzi, 7 decembrie, în județul Neamț, fiind vorba despre două autoturisme care au părăsit partea carosabilă.

Primul a avut loc în jurul orei 12:00, în localitatea Bălușești din comuna Icușești.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Icușești.
Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă. Bărbatul în vârstă de 20 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD după care a fost transportat la CPU Roman.” – a transmis ISU Neamț.

ACTUALIZARE: 

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Bălușești, conducea un autoturism, pe DC 83, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și oprindu-se pe un teren agricol.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a transmis Poliția Neamț


Cel de-al doilea accident s-a petrecut 3 ore mai târziu, în localitatea Stânca din comuna Pipirig.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare), Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului (o ambulanță SMURD) și SAJ Pipirig (o ambulanță).

„În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, în care se aflau trei persoane. Acesta a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp care a căzut.

Ajunși la locul indicat, pompierii au găsit un autoturism in care se afla o persoană încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare, pompierii au acționat pentru scoaterea victimei, pe care au predat-o echipajului de la SAJ. Ulterior, victima, un bărbat de 24 de ani, a fost transportată la CPU Târgu-Neamț.

Un alt pasager, un bărbat de 67 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la CPU Târgu-Neamț.” – au precizat pompierii nemțeni

ACTUALIZARE: 

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce o femeie în vârstă de 60 de ani, din Pipirig, conducea un autoturism, pe DN 15B, din direcția Târgu-Neamț spre Pipirig, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp din beton și oprindu-se în albia râului Ozana.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane cu vârste de 23, respectiv 67 de ani, pasageri în autoturismul în cauză.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE