Două accidente provocate de doi șoferi aflați sub influența alcoolului

Doi șoferi aflați sub influența alcoolului au provocat două accidente rutiere soldate cu pagube materiale.

Primul a avut loc ieri, 5 decembrie, în jurul orei 17:20, în parcarea unui centru comercial, din municipiul Roman, soldat cu pagube materiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 45 de ani, cetățean Bulgar, efectua manevre cu un ansamblu de vehicule  în curtea unui centru comercial din Roman, ar fi produs mai avarii unei suprafețe de gard, deteriorând și spațiul verde.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.” – a transmis Poliția Neamț

Cel de-al doilea incident a avut loc în jurul orei 22:30, în localitatea Pipirig.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Stânca, conducea un autoturism pe DN 15B, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în șanțul de pe partea dreaptă a părții carosabile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.” – au precizat polițiștii

În ambele situații a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

PUBLICITATE