Două accidente la aceeași oră în Neamț

Două accidente rutiere au avut loc ieri în comunele Bodești și Horia, ambele la aceeași oră (17:00), în urma cărora trei persoane au ajuns la spital.

În cazul accidentului din Bodești, potrivit polițiștilor, în timp ce un bărbat, de 44 de ani, din Bălțătești, conducea un autoturism pe drumul național 15 C, din direcția Piatra Neamț – Târgu-Neamț, în localitatea Oșlobeni, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din Piatra Neamț, care se deplasa în fața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din impact, cel de-al doilea autovehicul a fost proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie, de 35 de ani, din Suceava, care se afla pe același sens de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii din Suceava.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La aceeași oră, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 15 D.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce o femeie, de 32 de ani, din Trifești, conducea un autoturism pe drumul național 15 D, în afara localității Horia, la intersecția cu drumul județean 157, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, 34 de ani, din Roznov, care se afla în depășirea autoturismului acesteia.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tinerei și a unei femei, în vârstă de 31 de ani, din Săvinești, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în cauză.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În ambele accidente, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE