Două accidente, la aceeași oră, în Neamț

În această dimineață, în jurul orei 06.00,  polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 2, în localitatea Horia.

Cercetările au relevat faptul că, un conducător auro, în vârstă de 21 de ani, din județul Bacău, ar fi surprins și accidentat un bărbat, de 47 de ani, din Horia, care se angajase în traversarea străzii, pe un sector de drum fără marcaj pietonal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot în jurul orei 06.00,  polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un conducător auro, în vârstă de 23 de ani, din Timișești, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând cu autoturismul într-un șanț.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat decât pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE