Două accidente în Neamț. Un șofer a intrat într-un cap de pod, celălalt într-un mal de pământ

Două accidente rutiere, cu două victime, au avut loc miercuri, 8 august, în județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primul accident s-a petrecut în jurul orei 7:40, în localitatea Tupilați. Conform primelor cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 41 de ani, conducea în direcția Tupilaţi – Hanul Ancuţei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens izbind apoi un cap de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului care a fost preluat de ambulanță și transporat la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț cu diagnosticul politraumatism prin accident rutier, TCC închis, traumatism maleolă stg., traumatism abdominal.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 18:30 în localitatea Șoimărești. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 21 de ani, conducea autoturismul pe DJ 155 B direcţia Ungheni – Preuteşti, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile unui carosabil afectat de condiţiile meteorologice și a intrat în coliziune cu un mal de pământ.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tânărului care a fost preluat de ambulanță și transporat la Spitalul din Târgu-Neamț cu diagnosticul traumatism genunchi prin accident rutier.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

PUBLICITATE