Doua accidente ieri in Neamt, in localitatile Baltatesti si Bozieni

În ziua de 17 august a.c., orele 21.17, pe DN 15C, pe raza localității Bălțătești s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 20 ani din Vânători Neamț conducea un autoturism pe DN 15C, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un autotractor care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului autotractorul a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în curtea unui localnic. Conducătoarea autoturismului precum și precum și un pasager din autotractor au fost răniți ușor.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 18 august a.c., orele 06.06, pe DN 15D, pe raza localității Bozieni s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 25 ani din Vaslui conducea un autoturism pe DN 15D, într-un segment de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un parapet din beton. Urmare a producerii accidentului conducătorul auto și un pasager din autoturismul acestuia au fost răniți ușor.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

comunicat al Politiei Neamt

 

PUBLICITATE