Două accidente, ieri (28 noiembrie), în Neamț. Ambii șoferi au fugit de la locul accidentului


În ziua de 28.11.2016, în jurul orei 18.05, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN 15, în localitatea Roznov, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce o tânără de 18 de ani, din Roznov s-a angajat în traversarea DN 15, pe trecerea de pietoni, a fost surprinsă și accidentată de către un autoturism care circula dinspre Piatra-Neamț spre Bacău.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificat autoturismul implicat în accidentul rutier și a fost depistat conducătorul auto, o tânără de 21 de ani, din Roznov. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpa și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot în ziua de 28.11.2016 polițiștii din cadrul Postului de Politie Pipirig au identificat un tânăr de 20 de ani, din localitatea care a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale și a părăsit locul faptei fără a anunța organele de poliție.
În momentul depistării acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Din primele cercetări a reieșit că acesta în timp ce conducea autoturismul pe DN 15B, pe raza satului Stânca, a acroşat autoturismul care circula din sensul opus de mers.
În urma accidentului nu au rezultat decât pagube materiale, fapt pentru care tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului.

D.M.B.
PUBLICITATE