Două accidente cu victimă, ieri seară, în Neamț

La data de 1 septembrie, în jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 207 C, în afara localității Stejaru.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 61 de ani, din Valea Ursului, conducea un autoturism, pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autoutilitară, condusă de un bărbat de 42 de ani, din Dulcești, ce circula din sens opus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 61 de ani.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

La data de 1 septembrie, în jurul orei 22.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 207K, în localitatea Buruienești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o tânără, de 24 de ani, din Doljești, conducea un autoturism în localitatea Buruienești, ar fi surprins și accidentat o femeie, de 43 de ani, din Rediu, care era angajată în traversarea străzii.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea pietonului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE