Două accidente cu trei victime din județul Neamț au avut loc ieri, 23 mai, în Suceava

La data de 23.05.2017, ora 05.05, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în localitatea Cornu Luncii, un tânăr de 27 de ani, din județul Iași, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 73 de ani, din județul Neamț.
După impact, autoturismul  condus de tânărul de 27 de ani s-a rotit, fiind acroșat de autoturismul condus de o tânără de 25 de ani din județul Iași, care circula în aceeași direcție de mers.
În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorilor auto de 27 și de 73 de ani și rănirea ușoară a unei femei de 62 de ani din județul Neamț, pasageră în autoutilitara condusă de bărbatul de 73 de ani.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 23.05.2017, în jurul orei 18.10, în timp ce conducea autoturismul pe str.  Calea Unirii din municipiul Suceava, un tânăr de 18 ani, din  județul Bistrița Năsăud, a surprins şi accidentat o tânără de 20 de ani, din județul Neamț, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin zona unei trecerii pentru pietoni desfiinţate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

PUBLICITATE