Două accidente cu două victime la ieșire din Piatra-Neamț (FOTO)

Două accidente rutier au avut loc astăzi, în jurul orelor 12:30-13:00, la ieșirea din Piatra-Neamț spre Bacău (în localitatea Dumbrava Roșie).

Primul accident a avut loc în jurul orei 12:30, când polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 15, în Dumbrava Roșie.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Bacău, conducea un autoturism, pe Drumul Național 15, în localitatea Dumbrava Roșie (zona magazinului Bontaș), din direcția Bacău spre Piatra-Neamț, ar fi intrat în coliziune cu autoturism ce circula în fața sa, ulterior fiind proiectat într-un auto ce circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto de 18 ani.

După aproximati jumătate de oră de la accident, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui nou eveniment rutier tot pe Drumul Național 15, în Dumbrava Roșie.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe Drumul Național 15, în localitatea Dumbrava Roșie, din direcția Piatra-Neamț spre Bacău, ar fi efectuat viraj la stânga pentru a pătrunde în parcarea unui centru comercial (zona Dedeman), intrând în coliziune cu autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Săvinești, care circula din direcția Bacău spre Piatra-Neamț.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei pasagere, în vârstă de 60 de ani, din primul autoturism.

În ambele situații, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care au avut loc evenimentele rutiere.

PUBLICITATE