Două accidente cu două victime în Neamț: un pieton de 14 ani și o șoferiță

Polițiștii din Neamț au intervenit, ieri, la două accidente rutiere, unul la Boghicea și altul la Pâncești, rezultând rănirea unei șoferițe și a unui minor.

Ieri, 7 mai, polițiștii au fost solicitați să intervină la două accidente rutiere. Primul incident a avut loc pe DJ 207A, în localitatea Boghicea, în jurul orei 15:00. O șoferiță de 50 de ani, în timp ce efectua un viraj la stânga, a fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, care se afla în manevră de depășire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce o femeie, în vârstă de 50 de ani, conducea un autoturism, pe sectorul de drum indicat, ar fi efectuat un viraj la stânga, fiind acroșată de un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani, ce se afla angajat în depășirea acesteia.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii de 50 de ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă.” – a transmis Poliția Neamț

La scurt timp după acest incident, în jurul orei 16:30, un alt accident a avut loc pe DN 15D, în localitatea Pâncești. Un tânăr de 26 de ani a surprins și acroșat un minor de 14 ani care traversa strada printr-un loc nepermis.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 26 de ani, conducea un autoturism, pe sectorul de drum indicat, ar fi suprins și acroșat un minor, în vârstă de 14 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc fără marcaj pietonal.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE