Dosare penale pentru mai mulți șoferi prinși băuți sau fără permis în Neamț

În acest weekend, polițiștii din Neamț au depistat mai mulți conducători auto sub influența alcoolului și fără permis de conducere, întocmind dosare penale în fiecare caz.

În data de 6 aprilie, polițiștii din Serviciul Rutier Piatra Neamț au avut parte de o seară plină, depistând în trafic pe DN 15, în Bradu, un bărbat de 42 de ani, care a prezentat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Situația a necesitat transportul la unitatea medicală pentru stabilirea alcoolemiei exacte, cu dosar penal întocmit pentru conducerea sub influența alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În aceeași zi, în Rediu, un alt șofer de 51 de ani a fost prins conducând fără permis, determinând polițiștii să întocmească dosar penal pentru această infracțiune.

Seria încălcărilor continuă în data de 7 aprilie, când un bărbat de 31 de ani din Piatra Neamț a fost testat pe strada Bistriței, din Zănești, cu o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, și el fiind transportat la unitatea medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

Tot pe 7 aprilie, polițiștii din Roman au depistat un conducător auto de 44 de ani din Săbăoani care conducea cu dreptul de a conduce suspendat, iar pe străzile municipiului Roman, un bărbat de 48 de ani a fost identificat lângă autoturismul pe care l-ar fi condus, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și cu o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași seară, un bărbat de 37 de ani din Borca a fost depistat conducând pe DJ 209 B, în Sabasa, cu o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Mai jos, comunicatul Poliției Neamț:

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 19.33, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic, pe DN 15, în localitatea Bradu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic, pe o stradă din Rediu, un autoturism condus de un bărbat de 51 ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat în trafic, pe strada Bistriței, din Zănești, un autoturism condus de un bărbat de 31 ani, din Piatra Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 18.15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în trafic, pe DJ 207 C, în localitatea Cotu Vameș, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Săbăoani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 26 martie a.c.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

***

La aceeași dată, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un echipaj de poliție locală despre faptul că o persoană conduce un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La scurt timp, polițiștii rutieri au identificat bărbatul, în vârstă de 48 de ani, din Roman, care se afla lângă autoturismul pe care l-ar fi condus.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

În jurul orei 20.17, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic, pe DJ 209 B, în localitatea Sabasa, un autoturism condus de un bărbat de 37 ani, din Borca.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE