Dosare penale pentru mai mulți șoferi în Neamț. Unii drogați, alții beți sau fără permis

În zilele de 9 și 10 martie, polițiștii nemțeni au depistat mai mulți șoferi care conduceau fie fără permis, fie sub influența substanțelor psihoactive sau alcoolului. Acțiunile au dus la întocmirea mai multor dosare penale.

Weekendul trecut a fost unul plin de activitate pentru polițiștii din Neamț, care au fost la datorie pentru a asigura siguranța pe drumurile din județ. În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost identificați mai mulți șoferi care conduceau în condiții ilegale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 9 martie, în jurul orei 23:20, pe strada Sucedava din municipiul Roman, a fost oprit un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani din București, care nu deținea permis de conducere. Situația a condus la întocmirea unui dosar penal pentru conducere fără permis.

În aceeași seară, dar mai devreme, pe bulevardul Traian din Piatra-Neamț, un alt tânăr de 24 de ani din Gârcina a fost testat și au rezultat indicii ale prezenței substanțelor psihoactive. După recoltarea de probe biologice la spital, poliția a continuat cercetările pentru stabilirea exactă a situației.

Noaptea dintre 9 și 10 martie a adus și alte cazuri similare. În Târgu-Neamț, un tânăr de 26 de ani din Pipirig a fost de asemenea suspectat de consum de substanțe psihoactive după testarea cu Drug Test.

Nu doar substanțele psihoactive au fost problema, ci și alcoolul. În localitatea Horia, un bărbat de 38 de ani din București a fost prins conducând cu o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe sanguine.

În Poiana Teiului, un tânăr de 18 ani a fost depistat conducând fără a deține permis pentru nicio categorie de vehicule, situație ce a dus la întocmirea unui dosar penal.

PUBLICITATE