Dosare penale pentru mai mulți șoferi, în Neamț. Printre ei, un tânăr din Kosovo

Polițiștii nemțeni au depistat ieri mai mulți șoferi care conduceau fără permis sau cu permisul suspendat, inclusiv un cetățean din Kosovo surprins fără permis internațional.

La data de 11 aprilie, polițiștii din Neamț au avut o zi plină, depistând mai mulți șoferi care încălcau legile rutiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În Bicazu Ardelean, un bărbat de 58 de ani a fost prins conducând sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, și fără asigurare RCA valabilă.

Pe DN15, un tânăr de 22 de ani, cetățean al Republicii Kosovo, a fost oprit pentru că depășea limita de viteză și s-a descoperit că nu deține permis de conducere internațional.

În același timp, la Bălțătești și în Târgu-Neamț, doi bărbați de 66, respectiv 29 de ani, au fost depistați conducând cu permisul de conducere suspendat.

Mai jos, comunicatul Poliției Neamț:

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 18.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au depistat pe DJ 127A, în localitatea Bicazu Ardelean, o autoutilitară condusă de un bărbat de 58 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că autovehiculul nu deține poliță RCA valabilă, fiind sancționat contravențional conform Legii 132 din 2017.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce erau în serviciul de patrulare pe DN15, în localitatea Zănești, au înregistrat cu aparatul radar un autoturism, ce se deplasa cu viteza de 81 km/h.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, ocazie cu care la volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 22 de ani, cetățean al Republicii Kosovo.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, acesta posedă permis de conducere eliberat de către autoritățile Republicii Kosovo, fără a deține permis de conducere internațional

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 15.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani, în timp ce dsfășurau activități în serviciul de patrulare pe DN15C, în localitatea Bălțătești, au depistat un autoturism, condus de un bărbat de 66 de ani, din județul Vrancea.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul în cauză avea permisul de conducere suspendat, urmare a faptului că, în cursul lunii ianuarie a.c., ar fi condus un autoturism având permisul suspendat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La aceeași dată, în jurul orei 12.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, în timp ce erau în serviciul de patrulare pe DN15C, în localitatea Răucești, au depistat un autoturism, condus de un tânăr de 29 de ani, din Târgu-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, tânărul în cauză avea permisul de conducere suspendat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE