Dosare penale pentru alcool la volan în prima zi a anului

La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat în trafic un bărbat de 74 de ani, din Piatra Neamț în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Dochia.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier  Roman au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din Ion Creangă, care conducea un autoturism, în aceeași localitate, cu 113 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din Petricani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Eminescu, în localitatea Târgu-Neamț.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este unul fals, acesta aparținând unui alt autovehicul.

În cauză,  polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

PUBLICITATE