Dosare penale pentru 4 șoferi, prinși băuți sau cu documente false

Polițiștii din Neamț au întocmit mai multe dosare penale în ultimele zile pentru conducere sub influența alcoolului și prezentarea de documente false de către șoferi.

Pe DJ 155G, în localitatea Bodești, un șofer de 56 de ani din Crăcăoani a fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În noaptea spre 31 martie, în Răucești, un tânăr de 24 de ani din Bodești a fost prins conducând cu o alcoolemie de 0,73 mg/l. Și în acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru aceeași infracțiune.

Un caz aparte a fost cel al unui bărbat de 52 de ani din Ruseni, care a fost oprit în trafic în localitatea Rediu. Acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Cehia, care s-a dovedit a fi fals, întrucât bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii au întocmit dosar penal și pentru acest caz, investigând infracțiunile de conducerea fără permis, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Un alt incident similar a avut loc pe strada Luminii, în Piatra-Neamț, unde un bărbat de 44 de ani din Zănești a fost depistat conducând cu un permis ucrainean fals. Și în acest caz, polițiștii au demarat cercetările pentru infracțiunile menționate anterior.

PUBLICITATE