Dosare penale pentru 3 șoferi prinși băuți la volan

Ieri, 25 aprilie, în jurul orei 22:15, polițiștii nemțeni, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe DN 15, în localitatea Zănești, au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La aceeași dată, în jurul orei 21:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au depistat în trafic un autoturusm, condus de un bărbat, de 36 de ani, din Roznov, care se deplasa din direcția Piatra-Neamț spre anexa Văleni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul în cauză figurează cu permisul de conducere suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Tot ieri, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe strada Mihail Sadoveanu, din Târgu-Neamț, au depistat în trafic un bărbat, de 47 de ani, din Piatra-Neamț, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE