Dosar penal pentru 4 tineri din Neamț după ce au aruncat o capră de la etaj

Un incident revoltător a avut loc în Podoleni, unde patru adolescenți sunt acuzați că au maltratat o capră, aruncând animalul de la etajul unui imobil, situație care a declanșat o anchetă a Poliției.

„La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Neamț, în urma unor materiale video publicate în mediul on-line, au efectuat verificări pentru stabilirea situației de fapt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din verificări a rezultat faptul că, la data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 14:00, 4 tineri cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, din Podoleni, ar fi găsit în localitatea Podoleni, o capră, aparținând unui bărbat în vârstă de 64 de ani, din Zănești.” – a transmis Poliția Neamț

Cei patru tineri a urcat animalul la etajul al doilea al unui imobil și, într-un gest de o cruzime inexplicabilă, l-au aruncat pe fereastră, provocându-i multiple leziuni la nivelul membrelor.

„Ulterior aceștia ar fi dus animalul în zona în care l-ar fi găsit inițial.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, faptă prevăzută de Legea 205 din 2004.” – au mai precizat polițiștii

PUBLICITATE