Dosar penal după ce un minor de 15 ani, beat, a căzut de pe bicicletă

Polițiștii din Târgu-Neamț investighează un accident în care un minor de 15 ani, aflat sub influența alcoolului, a căzut de pe bicicletă. Tânărul a suferit răni și a fost testat cu un rezultat de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Vasile Alecsandri, din orașul Târgu-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un minor în vârstă de 15 ani, se deplasa pe o bicicletă, pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, căzând pe partea carosabilă.” – a transmis Poliția Neamț

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea minorului, care a fost testat în privința consumului de alcool, rezultatul indicând o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – au mai precizat reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE