Dosar penal după ce au fost prinși fără permis sau băuți la volan

Trei șoferi s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși conducând sub influența alcoolului sau fără permis.

Potrivit Poliției Neamț ieri, 18 august, în jurul orei 08:15, polițiștii au depistat pe strada Alexandru Lăpușneanu din Târgu-Neamț un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, care prezenta halenă alcoolică.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.” – au spus reprezentanții Poliției Neamț

Șoferul s-a ales cu dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot ieri, în jurul orei 17:50, pe strada Mihai Viteazul din municipiul Roman, un tânăr de 21 de ani, din Trifești, a fost prins conducând fără a deține permis de conducere.

În jurul orei 22:50, pe strada 1 Mai din Roman, polițiștii au depistat un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate, fără a deține permis de conducere.

În ambele situații, a fost deschis dosar penal, continuându-se cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE