Donație de la societatea Publiserv: deszăpezirea incintei Spitalului Județean Neamț

Pentru că Spitalul Județean Neamț nu dispune de mijloacele necesare, directorul societății Publiserv, Valentin Ciobanu, împreună cu consilierii PNL și primarul Dragoș Chitic au decis să se implice în asigurarea deszăpezirii pe toată perioada iernii a incintei spitalului, pentru ca accesul ambulanțelor și al pacienților să fie cât mai facil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Soluția găsită este folosirea procentului de 20% din impozitul pe venit pentru 2018 pe care SC Publiserv îl poate utiliza ca și ”sponsorizări sau donații” (prin efectuarea deszăpezirii) și care va fi direcționat astfel în sprijinul pacienților Spitalului Județean Neamț.

Am fost sunat de cei de la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț și ne-au rugat să le deszăpezim curtea interioară (contra cost) pentru că utilajul pe care îl aveau s-a stricat iar salvările și mașinile care aprovizionează spitalul nu pot urca panta din cauza poleiului. Atunci mi-a venit ideea cu sponsorizarea. Chiar dacă vorbim despre o instituție aflată în subordinea Consiliului Județean, consider că accesul la această unitate trebuie să poată fi făcut în condiții decente. I-am sunat pe cei de la spital și le-am spus să trimită o cerere pentru a face un contract de sponsorizare, iar noi vom interveni pe toată perioada iernii.” – ne-a declarat directorul Publiserv, Valentin Ciobanu

PUBLICITATE