Doi tineri tâlhăriți sub amenințarea cuțitului, de alți doi tineri, în Piatra-Neamț

Doi tineri, cu vârste de 22 de ani, au fost arestați după ce au tâlhărit alți doi tineri, sub amenințarea cuțitului, în Piatra-Neamț.

Incidentul a avut loc în noaptea de 15 spre 16 iulie, în jurul orei 4:50.

Potrivit poliției, în timp ce un tânăr de 20 ani, din Gârcina, se afla împreună cu un alt tânăr de 21 de ani, pe o stradă din municipiul Piatra-Neamț, două persoane necunoscute ar fi exercitat asupra acestora acte de violență și amenințându-i cu un cuțit, i-ar fi deposedat de suma de 300 de lei și telefoanele mobile pe care le aveau asupra lor.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea faptei, doi tineri de 22 de ani, din Piatra-Neamț și Gârcina.

Aceștia a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Ieri, 16 iulie, suspecții au fost prezentați instanței de judecată, față de aceștia fiind dispusă măsura arestului preventiv.

PUBLICITATE