Doi tineri reținuți pentru un scandal pornit după ce li s-a cerut să dea muzica mai încet

La data de 13 februarie, în jurul orei 00.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 39 de ani, din Dochia, cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură ordinea și liniştea publică.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Săvinești și Ștefan cel Mare și polițiști din cadrul Poliției orașului Roznov, care au procedat la aplanarea altercației și implicit la conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a nemulțumirii generate de faptul că vecinul lor le-ar fi solicitat să reducă volumul la muzică, doi tineri cu vârste cuprinse între 23 și 30 de ani, din Dochia, i-ar fi adresat amenințări.

Totodată, cei doi ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului acestuia, moment în care ar fi provocat mai multe distrugeri.

În continuare, tânărul de 23 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-ar fi deplasat cu autoturismul în localitatea Dochia.

Fiind depistat de polițiști, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat, cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Astăzi, cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE