Doi tineri răniți într-un accident la Ștefan cel Mare (FOTO)

Astăzi, 8 mai, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 208 G, în localitatea Ștefan cel Mare.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp un bărbat, de 71 de ani, din Piatra-Neamț, care conducea un autoturism pe Drumul Județean 208 G, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism, moment în care a acroșat un alt autoturism ce circula din sens opus, condus de un tânăr, de 19 de ani, din Dragomirești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Ștefan cel Mare, Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.
În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau 5 persoane. Toate persoanele s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui tânăr de 21 de ani, pasager în autoturismul condus de tânărul de 19 ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE