Doi tineri răniți după ce s-au răsturnat cu mașina la Girov. Șoferul era beat și fără permis (FOTO)

Aseară, în jurul orei 23:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe raza localității Turturești din comuna Girov.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un autoturism, în care se aflau 2 persoane, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Doi tineri au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, la locul producerii evenimentului, dar au refuzat transportul la spital.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Potrivit datelor transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Bârgăuani, conducea un autoturism pe drumul național 15 D, în afara localității Turturești, pe un sector de drum în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui tânăr, de 21 de ani, din Bârgăuani, pasager în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul în cauză are anulat permisul de conducere.

De asemenea, s-a constatat faptul că tânărul de 21 de ani i-ar fi încredinţat autoturismul acestuia pentru a-l conduce.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier

PUBLICITATE