Doi tineri filmaţi în timp ce tăiau cauciucurile maşinilor din Gârcina


UPDATE: Conform comunicatului Poliției Neamț – La data de 18 mai a.c., lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr 5 Gârcina, au identificat un tânăr de 21 ani din comună, suspect că în noaptea de 15/16 mai a.c., a distrus cu un obiect înțepător anvelopele mai multor autoturisme parcate in fața unor locuințe situate pe raza comunei Gârcina. Pe parcursul cercetărilor, o parte din părțile vătămate și-au recuperat prejudiciile.
Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primele imagini cu vandalii care au avariat 30 de maşini într-o singură noapte într-o localitate din Neamţ. O cameră de supraveghere a surprins un individ care taie cauciucurile unei maşini în timp ce un al doilea asistă complice. Deocamdată, însă, poliţiştii nu i-au prins pe făptaşi. – notează romaniatv.net

Scenele s-au petrecut în comuna Gârcina din judeţul Neamţ şi au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum doi adolescenţi însoţiţi de un câine merg pe stradă şi se opresc în dreptul unui autoturism. Unul dintre tineri scoate un cuţit şi taie cauciucurile maşinii.

Proprietarul, care şi-a găsit autoturismul a doua zi dimineaţă cu toate roţile tăiate, a făcut o plângere la poliţie. Localnicii spun că în acea noapte au fost vandalizate 30 de autoturisme. Acestea au fost găsite cu roţile înţepate sau tăiate.

Până în prezent, la poliţie s-au făcut şapte plângeri. Poliţiştii au un cerc de suspecţi, au audiat mai multe persoane, însă, nu au reuşit să dea de urma vandalilor. A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere

sursa video livenews.romaniatv

sursa romaniatv.net

PUBLICITATE