Doi tineri din județul Neamț au adus apa cu vitamine și minerale în România

Doi tineri din județul Neamț au sesizat oportunitatea unui business cu potențial de milioane de euro, pe o piață aflată în dezvoltare. Pentru că în 2011 piața locală de băuturi răcoritoare nu le oferea prea multe opțiuni în ceea ce privea consumul, Ruxandra Alexianu (31 de ani) și Alexandru Melinte (34 de ani) și-au dorit să lanseze o alternativă. – notează forbes.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în 2012 au pus bazele gamei de băuturi funcționale Vitamin Aqua (sub brandul Merlin’s) – o apă îmbogățită cu vitamine și minerale, disponibilă în cinci sortimente.

Investiția inițială în această afacere a fost de 300 de mii de euro, dintre care 200 de mii au fost obținuți din fonduri europene.

Merlin’s vitamin aqua e o băutură răcoritoare premium cu adaos de vitamine și minerale, scăzută în calorii, fără conservanți și cu îndulcitor 100% natural. La ora actuală, cele cinci sortimente de apă cu vitamine și minerale produse la fabrica din satul Soci (județul Neamț) au ajuns să fie comercializate inclusiv în marile lanțuri de hipermaketuri din țară.

Mai multe puteți citi – AICI

PUBLICITATE