Doi tineri din Bicaz au săvârșit 4 infracțiuni rutiere în urma unui banal accident


În ziua de 22.03.2016 polițiștii rutieri s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca la data de 20.03.2016 orele 01.30, pe DN 15, în afara localității Bicaz , a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea unei persoane, iar conducătorul autoturismului a modificat locul faptei, după care l-a părăsit fără încuviințarea organelor de poliție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate de polițiști cu privire la declararea unui accident rutier soldat doar cu pagube materiale, produs în noapte a de 20.03.2016 a reieșit faptul că în timp ce un tânăr de 24 de ani, din Bicaz conducea un autoturism pe DN15, având direcția de deplasarea Bicaz-Poiana Teiului, într-o curbă la stânga a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit în parapetul de protecție al drumului de pe sensul său de deplasare.

După producerea accidentului conducătorul auto împreună cu pasagerul din dreapta față, un tânăr de 26 de ani, au modificat locul faptei prin mutarea autoturismului într-o parcare și au părăsit locul fără a anunța evenimentul.

În dimineața zilei de 22.03.2016 a fost identificat tânărul de 26 de ani, din Bicaz, care a fost condus la Spitalul orașului Bicaz, stabilindu-se că în urma accidentului a suferit vătămări corporale.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă , părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, modificarea locului sau ştergerea urmelor unui accident de circulaţie și fals în declaraţii. 

PUBLICITATE