Doi tineri de 18 ani au furat o Dacie și au condus-o până au dat de poliție. Nici permis nu aveau

În urma unor investigații efectuate pe raza comunei Dragomirești, de către polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 5 Rurală Gârcina, ieri 29.12.2015, în jurul orelor 06.30 au fost depistați în satul Unghi doi tineri de 18 ani, din Gârcina și Ștefan cel Mare, care sunt bănuiți de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe în concurs cu furtul în scop de folosinţă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în seara zilei de 23.12.2015, în jurul orelor 23.30, în timp ce un tânăr de 24 de ani, din Ceahlău se afla pe un teren viran din imediata apropiere a unui bar din localitatea Gârcina, a fost agresat fizic de cei doi, în urma unor neînţelegeri legate de o sumă de bani. Totodată agresorii i-ar fi luat cheia de la autoturismul marca Dacia, pe care o deţinea și pe care au pornit-o, plecând într-o direcţie necunoscută.
În urma verificărilor efectuate niciunul dintre cei doi tineri nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Din cercetări a rezultat suspiciunea rezonabilă cu privire la comiterea faptelor sus menţionate, aceștia fiind reţinuţi pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă, urmând ca la data de 30.12.2015 să fie prezentați Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

PUBLICITATE