Doi tineri de 15 și 18 ani, din Bodești, depistați după mai multe infracțiuni de furt calificat

În ziua de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Bodeşti au depistat și reținut o persoană, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ieri, după sesizarea faptei de furt din locuință din noaptea de 24/25 octombrie a.c., polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, doi tineri de 15 și 18 ani, din Bodești.

Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în noaptea de 24/25 octombrie a.c. ar fi pătruns în locuinţa unei femei, de unde ar fi sustras mai multe bunuri electronice şi electrocasnice în valoare totală de 3000 lei.
Totodată, polițiștii au extins cercetările stabilind că cei doi tineri ar mai fi comis alte două infracțiuni de furt în dauna a doi bărbați din localitatea Bodești.

Polițiștii au reușit să recupereze bunurile sustrase, iar față de tânărul de 18 ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Neamţ.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de arestare preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

PUBLICITATE