Doi tineri băuți s-au răsturnat cu mașina. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea șoferului

ACTUALIZARE:

Polițiștii au identificat persoana care la data de 8 ianuarie ar fi condus autoturismul pe DJ 159C: tânărul în vârstă de 22 de ani, din Cândești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ȘTIREA INIȚIALĂ:

În noaptea de 8-9 ianuarie, în jurul orei 23:50, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 159C, în localitatea Cândești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un conducător auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se în curtea unui imobil.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a doi tineri, de 20 și 22 de ani, din Cândești, care au fost identificați pe partea carosabilă, în afara autoturismului.

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele indicând concentrații de 1,06 respectiv 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii conducătorului auto, precum și a cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE