Doi tineri au fost au furat mai multe bunuri dintr-o locuință din Piatra-Neamț

Doi tineri au fost au furat mai multe bunuri dintr-o locuință din Piatra-Neamț, unul dintre ei fiind reținut de polițiști.

„La data de 10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din Piatra-Neamț, cu domiciliul în Germania, cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat prin efracție într-un imobil, din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 9 decembrie a.c., două persoane, cu vârste de 15, respectiv 21 de ani, din Piatra-Neamț, ar fi pătruns prin forțarea unei ferestre în imobilul în cauză, de unde ar fi sustras un laptop, un telefon mobil, iar dintr-o borsetă aflată pe o noptieră, suma de 300 de euro, cauzând un prejudiciu total estimat la suma de 1.050 euro.” – a transmis Poliția Neamț

Conform polițiștilor, o parte din prejudiciul produs, respectiv laptop-ul și telefonul mobil, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Ieri, 13 decembrie, față de tânărul de 21 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

PUBLICITATE