Doi soți din Piatra Neamț au renunţat la joburile lor şi au deschis propria afacere cu echipamente sportive

Doi soți din Piatra Neamț au renunţat la joburile din IT şi marketing şi au pus pe picioare propriul business cu echipamente sportive, numit Maia Outdoor, relatează „Ziarul financiar”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dumitriţa şi Vlad Luncanu, doi antreprenori pasionaţi de drumeţii montane, și-au deschis în 2013 un magazin cu echipamente sportive sub numele de Maia Outdoor, în care au investit iniţial 100.000 de euro.

Povestea Maia Outdoor începe de la o pasiune descoperită în mijlocul familiei şi din necesitatea de a evada din stresul cotidian în care trăim cu toţii. Fireşte că atunci când vrei să evadezi, mai ales dacă ai norocul să locuieşti în Piatra Neamt, nu poţi să o faci decât în natură“, a povestit Dumitriţa Luncanu, coproprietar al businessului Maia Outdoor din Piatra Neamţ, pentru sursa citată.

Maia Outdoor s-a nascut din dorinta de a oferi pasionatilor de munte, pe plan local, echipamente si accesorii de profil. Ne-am bucurat sa crestem odata cu interesul clientilor nostri pentru miscare si activitati in aer liber. Astfel, la scurt timp dupa magazinul fizic a aparut si magazinul online. – se arată pe siteul companiei.

Magazinul vinde rucsacuri, saci de dormit, corturi, izoprene, saltele, bocanci, ghete, geci, echipamente pentru alpinism și multe alte accesorii necesare celor pasionați de drumeții pe munte.

„Maia Outdoor susține cu entuziasm și echipament și pe cei mici și pe cei mari. Și pe cei ce vor să cucerească parcul din fața blocului dar și pe cei ce țintesc către vârfurile cele mai înalte. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiții de orice formă și nu doar în mediul virtual. Suntem alături de cei ce aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pe zăpadă. De asemenea ne alăturăm cu drag și pasiune campaniilor de educare prin mișcare și ne dorim să fim mai activi, mai sănătoși și mai buni în tot ceea ce facem”, continuă descrierea de pe maiaoutdoor.ro

Ne gasesti in Piatra Neamt, pe strada Alexandru Lapusneanu la numarul 58, de luni pana vineri de la 10.00 pana l8.00 si sambata intre orele 10:00- 13:00. Si, pentru ca suntem activi in orice sezon ai toate sansele sa dai peste noi pe Platoul Cozla sau pe malul lacului Batca Doamnei, tot din Piatra Neamt.

     Daca nu ai timp sa ajungi pana la noi sa stii ca la fel de mobile sunt si telefoanele noastre: 0732.004.004 sau 0728.10.10.28. Singurele care raman mereu aceleasi sunt adresa de e-mail officemaiaoutdoor.ropagina de Facebook Maia Outdoor si bineinteles site-ul nostru www.maiaoutdoor.ro

PUBLICITATE