Doi șoferi, reținuți de polițiști. Au fost prinși conducând sub influența alcoolului și fără permis

Doi șoferi au fost reținuți de polițiștii nemțeni după ce au fost prinși conducând sub influența alcoolului și fără permis.

„La data de 13 august, în intervalul orar 16:00-24:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au acționat, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și a faptelor cu violență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.500 de lei. Polițiștii au legitimat peste 30 de persoane și fiind efectuate verificări la aproximativ 20 de vehicule.

Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au descoperit în flagrant 2 infracțiuni.” – au transmis polițiștii nemțeni

Astfel, în jurul orei 17:20, polițiștii au depistat în localitatea Oniceni, un autoturism condus de un tânăr  în vârstă de 29 de ani, din aceeași localitatea, fără a deține permis de conducere și cu o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în jurul orei 18:50, polițiștii au depistat în localitatea Valea Ursului,  un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, fără a deține permis de conducere și având o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Fața de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.” – au mai spus polițiștii

PUBLICITATE