Doi șoferi prinși băuți la volan și unul circula cu numere false

Doi șoferi au fost prinși băuți la volan și unul circula cu numere false de înmatriculare.

Ieri, 29 martie, polițiștii nemțeni au depistat pe strada Cuza Vodă din Târgu-Neamț un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot ieri, polițiștii nemțeni au depistat, pe strada Sucedava din Roman, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La aceeași dată, polițiștii au depistat, pe Drumul Național 15 din Săvinești, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din județul Mureș.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit că autoturismul are numere false.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea unei infracțiuni punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

PUBLICITATE