Doi șoferi, prinși băuți la volan în Neamț. Unul dintre ei conducea cu peste 100 km/h

Polițiștii din Neamț au întocmit dosare penale pentru doi șoferi surprinși conducând sub influența alcoolului. Unul dintre aceștia a fost prins depășind viteză cu peste 100 km/h în localitatea Săvinești.

Primul caz a avut loc ieri, în jurul orei 15:00, când un bărbat de 39 de ani din Cândești a fost oprit pentru viteză excesivă și testat pozitiv la alcooltest cu o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au depistat, în localitatea Săvinești, un autoturism care se deplasa cu viteza de 102 km/h.

Conducătorul auto, în vârstă de 39 de ani, din Cândești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.” – a transmis Poliția Neamț

Cel de-al doilea caz s-a petrecut în noaptea de 20-21 februarie, în jurul orei 23:00, când un alt șofer, în vârstă de 35 de ani, din Dumbrava Roșie, a fost depistat conducând haotic și a prezentat o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat la testul efectuat de polițiști.

„În noaptea de 20 februarie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au depistat, pe DN15, în localitatea Dumbrava Roșie, un autoturism care se deplasa haotic.

Conducătorul auto, în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

În ambele cazuri, au fost deschise dosare penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE