Doi şoferi care au facut o „liniuţă” s-au ales cu dosare penale (VIDEO)

Doi bărbați din județul Neamț riscă închisoarea după ce ar fi participat la o „liniuță” pe un drum din județul Neamț. Imaginile cu cei doi au apărut pe rețelele de socializare.

Fapta a avut loc la data de 28 ianuarie, în jurul orei 20:30 când, potrivit polițiștolor, două persoane ar fi participat la întreceri neautorizate pe Drumul Național 15C, în localitatea Dobreni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma investigațiilor desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț, persoanele în cauză cu vârste de 20, respective 42 de ani, ambii din localitatea Dobreni, au fost identificate de polițiști.

În cauză, se continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri vă recomandă să evitați implicarea în întreceri neautorizate, cunoscute sub denumirea de „liniuțe”.

Conform articolului 339, alineatul 2 din Codul Penal participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă.

În afară de repercusiunile legale, acestea generează un grad ridicat de pericol pentru ceilalți participanți la trafic, putând duce la producerea unor evenimente rutiere grave.

PUBLICITATE