Doi șoferi beți au intrat cu mașinile în gard

Ieri, 27 noiembrie, în jurul orei 20:00, polițiștii nemțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în localitatea Podoleni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 34 ani, din Roznov ar fi condus un autovehicul pe raza localității Podoleni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând gardul unui imobil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Azi-noapte, 27-28 noiembrie, în jurul orei 00:10, polițiștii nemțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, în localitatea Tupilați.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 35 ani, din Piatra Neamț, ar fi condus un autovehicul pe un drum public din localitatea Tupilați, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând gardul și peretele unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale, a refuzat recoltarea mostrelor biologice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice

PUBLICITATE