Doi pietoni, accidentați pe trecere, în Piatra-Neamț și Dumbrava Roșie

Ieri, 15 septembrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe Bulevardul 9 Mai, din Piatra Neamț, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce o femeie de 51 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe Bulevardul 9 Mai, pe direcția Bicaz – Bacău, pe banda a doua a sensului său de deplasare, a acroșat cu partea stânga față un bărbat de 65 de ani, care se angajase în traversarea străzii, regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului, pietonul, din Piatra Neamț, a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Ambele persoane implicate în eveniment au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au intervenit la un accident rutier, produs pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat de 30 de ani, din Rediu, conducea o motocicletă pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, pe direcţia Piatra Neamț – Bacău, a surprins şi accidentat un pieton de 48 de ani, din Dumbrava Roșie, care se afla în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

În urma impactului a rezultat rănirea ambelor persoane, acestea fiind preluate şi transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE