Doi nemțeni, victime în două accidente rutiere la Suceava

Doi nemțeni (o tânără de 27 de ani și un bărbat de 46 de ani) au fost răniți duminică, 18 iunie, în două accidente rutier ce au avut loc pe raza județului Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, la ora 17.10, un tânăr de 19 ani, din com. Valea Moldovei, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 177F, la intersecţia cu DN 2E, în afara localităţii Capu Codrului, com. Păltinoasa, având direcţia de deplasare către DN 2E, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către un bărbat de 30 ani, din mun. Roman, jud. Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a unei de 27 ani, din mun. Roman, jud. Neamț, pasageră pe scaunul din stânga spate al autoturismului condus de către bărbatul de 30 de ani și a șoferului de 19 ani.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în ambele cazuri și li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Tot ieri, la ora 19.07, o femeie de 47 ani, din municipiul Piatra-Neamț, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 Poiana Stampei, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a intrat în coliziune cu un autobuz care era condus de către un bărbat de 42 ani, din com. Daneș, jud. Mureș.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului autoturismului condus de către femeia de 47 ani, respectiv un bărbat de 46 ani, din mun. Piatra Neamț.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, urmând a li se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

PUBLICITATE