Doi nemțeni riscă închisoarea pentru 70 de lei și un telefon mobil

La data de 13 mai, în jurul orei 23:50, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 57 de ani, din Trifești, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că la data de 13 mai, în jurul orei 19:30, în timp ce bărbatul de 57 de ani se deplasa pe o stradă din municipiul Roman, ar fi fost acostat de două persoane necunoscute, care prin exercitarea de acte de violență l-ar fi deposedat de suma de 70 de lei și un telefon mobil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităților investigativ operative desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roman au fost identificate și depistate persoanele în cauză, cu vârste de 27 și 32 de ani, din municipiul Ronan.

La data de 14 mai, în urma documentării activității infracționale, cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ieri, 15 mai, cei doi au fost prezentați instanței de judecată, față de aceastea fiind dispusă măsura arestului preventiv.

PUBLICITATE