Doi nemțeni au rămas fără permis după ce au fost prinși conducând cu viteză sau beți la volan

În perioada 20–22 octombrie a.c., toate birourile şi compartimentele rutiere ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au organizat şi desfăşurat pe raza lor de competenţă teritorială, acţiuni de prevenire şi combatere a accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, un bărbat, de 46 ani, din judeţul Neamţ, a fost depistat în timp ce conducea un  autovehicul cu viteza de 125 km/h, într-o zonă cu viteză limitată de 60 km/h.
Acesta a fost sancţionat contravenţional şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.

La data de 22 octombrie a.c. poliţişti din cadrul Poliţiei Moineşti au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Moineşti, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

PUBLICITATE