Două persoane au murit în accidentul din Bicaz (FOTO)

ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit cu s-a petrecut accidentul soldat cu 2 morți și un rănit de la Bicaz (FOTO)

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident rutier ce a avut loc astăzi, 22 octombrie, în jurul orei 17:00, în orașul Bicaz.

Evenimentul rutier a avut loc în fața Spitalului Orășenesc din Bicaz și au fost implicate o motocicletă și un autoturism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bicaz, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM) și SAJ.

Echipajele de la SAJ și SVSU Bicaz au scos cele două persoane ce se aflau autoturism, una în stare de inconștiență și una conștientă.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru motociclist și pentru pasagerul din autoturism.

„Din păcate, cele două victime, o femeie de aproximativ 66 de ani (pasager in autoturism) și un bărbat de aproximativ 35 de ani (motociclist) nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora.

Conducătorul autoturismului a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Piatra Neamț.” – a mai spus ISU Neamț

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, între un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 73 de ani și o motocicletă condusă de un bărbat de 35 de ani, ar fi avut loc un impact.

„Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei pasagere din autoturism, în vârstă de 66 de ani și a conducătorului motocicletei în cauză.

Totodată, conducătorul autoturismului a fost transportat la spital.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa si vătămare corporală din culpă.” – au precizat reprezentanții Poliției Neamț

Conform surselor noastre, șoferul transportat la spital (soțul femeii decedate) se află în stare gravă.

PUBLICITATE