Doi minori, din Neamț, dați dispăruți (FOTO)

La data de 3 iunie, polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unui Complex de Servicii din Roman cu privire la faptul că, BOGHIAN VASILE, în vârstă de 15 ani, a plecat în mod voluntar, din complexul de servicii, pe baza unui bilet de învoire, și nu a mai revenit până în prezent, în unitatea unde era instituționalizat.

Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate –65 de kilograme, păr brunet, scurt, ochi căprui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un hanorac negru cu imprimeu maro, tricou negru cu imprimeu alb, pantaloni tip jeans de culoare neagră, fiind încălțat cu pantofi sport negri cu dungi albe.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

ACTUALIZARE:

La data de 8 iunie a.c., minora HÂRȚESCU GABRIELA a revenit în Complexul de Servicii, din Roman. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La aceeași dată, polițiștii  au fost sesizați de către reprezentantul unui Complex de Servicii din Roman cu privire la faptul că, HÂRȚESCU GABRIELA, în vârstă de 17 ani, a plecat în mod voluntar, din unitatea unde era instituționalizată, și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.64 m, greutate –50 de kilograme, păr blond, lung, ochi căprui.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un tricou albastru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțată cu pantofi sport albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

PUBLICITATE