Doi interlopi i-au tăiat mâna unei românce cu sabia și au bătut-o cu ea. 181 de ani, pedeapsă

Frații Cristian și Sebastian Săndulache i-au tăiat mâna unei femei, pe alta au obligat-o să transporte droguri în vagin. Alte fete au fost puse să mănânce bani și au fost violate doar pentru disctracția membrilor clanului, informează newsweek.ro.

Portalul iberic El Comercio scrie că frații Cristian şi Sebastian Săndulache a construit în doar câţiva ani cea mai mare reţea de trafic uman din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Într-un final, după doi ani în care au maltratat tinerele pe care le agățau cu metoda „lover boy” și le transformau în prostituate, cei doi fraţi au fost judecaţi şi condamnaţi la 108 ani de închisoare. Cristian şi Sebastian Săndulache au fost condamnaţi la 55, respectiv 53 de ani de ani de detenţie şi sunt închişi încă din 2018.

Zilele trecute, ei au apărut din nou în faţa magistraţilor Secţiei a III-a a Curţii Provinciale din Oviedo, într-un nou dosar. Acuzaţiile care le-au fost aduse sunt absolut înfiorătoare.

Un martor a povestit că fraţii i-au tăiat mâna unei tinere românce pe care au obligat-o să se prostitueze, dar i-a refuzat. Apoi, după ce i-au tăiat mâna cu o sabie, au bătut-o cu propria mână până când aceasta a leşinat.

O altă victimă a povestit că era obligată să transporte droguri în vagin şi a mărturisit că nu era singura pusă într-o astfel de situaţie riscantă din toate punctele de vedere.

O altă tânără a fi fost obligată să mănânce banii pe care i-a produs într-o săptămână. Fraţii Săndulache i-au dat mai multe bancnote să le mănânce, nemulţumiţi că tânăra a câştigat prea puţin în ultima vreme. Apoi, i-au promis solemn că dacă nu va face cel puţin de două ori mai mulţi bani, o vor obliga să înghită suma respectivă în monede.

Cu alte ocazii, fraţii, împreună cu locontenenţii lor, se distrau violându-le pe fetele pe care le considerau proprietate personală. Tinerii şi-au implantat bile în penis, pentru ca actul sexual să le provoace durere femeilor.

Cruzimea lor le-a atras o nouă pedeapsă pe măsură: după cei 108 ani primiţi în 2018, fraţii au fost condamnaţi la încă 73 de ani de detenţie. Frații Săndulache au acum, în total, 181 deani de detenție.

PUBLICITATE