Doi elevi din Piatra-Neamț, 4 de „DA” la „Românii au Talent”

Rareș și Evelina doi elevi din Piatra-Neamț, au obținut, în această seară, 4 de „DA” la cunoscuta emisiune „Românii au Talent” după ce au cântat impecabil piesa „All I ask of you”.

Cei doi sunt în clasa a XII-a a Liceului de Artă din Piatra-Neamț.

Evelina cântă de la 6 ani, iar la 15 s-a specializat pe canto clasic. Vine din comuna Costișa. Născută într-o familie simplă, cu mama tâmplar și tată mecanic, Evelina spune că nu contează mediul din care provii și că poți ajunge unde îți dorești în lumea muzicii clasice indiferent de acesta.

Potrivit site-ului emisiunii, Rareș cânta de la 8 ani la vioară și de la 15 ani vocal. Nu s-a gândit că o să devină cântăreț. A dorit să învețe muzică bizantină pentru că obișnuia să cânte în corul bisericii la care merge mama sa. Între timp a descoperit muzica de operă și s-a îndrăgostit. Se gândește să devină ori cântăreț de operă, ori dirijor.

Rareș „a pus ochii” pe Evelina din clasa a IX-a. Atât i-a luat ca să își facă curaj să o invite la cafea. A întrebat-o dacă își dorește să fie împreună iar aceasta a spus că da! În acest moment cei doi formează un cuplu și în viață de zi cu zi. Pe scenă au o chimie aparte, spun ei.

Cei doi au venit la emisiune pentru a trăi experiența unei interpretări pe o scenă televizată. Îmbrăcați elegant, ca niște veritabili cântăreți de operă, Evelina și Rareș au urcat încrezători pe scenă și au interpretat „All I Ask Of You”, un fragment muzical din „Fantoma de la Operă”.

  • „Au sunat vocile voastre atât de frumos împreună. Știți muzica aia de film, care, după ce că e o scenă frumoasă de dragoste vine și o muzică care îți face pielea de găină. Exact așa au fost vocile voastre, din filmul ăla. Tare frumos!” – a spus Andra.
  • Sunteți foarte frumoși împreună și cântați foarte frumos. Rareș are o voce atât de plăcută. Este genul de interpret care pare că nu face niciun efort atunci când cântă”. – a fost mesajul lui Andi Moisescu
  • „Mă uitam la voi și mă gândeam. Orice se va întâmpla cu voi, cu relația voastră, veți putea vedea momentul ăsta care va rămâne întotdeauna așa. Ce se întâmplă între voi s-a cristalizat în aceste 2 minute foarte frumoase. Evelina, la mine a ajuns foarte ușor și direct vocea ta” – le-a transmis Dragoș Bucur
  • „Și pe mine m-a emoționat momentul vostru. E vorba despre iubire mult mai mult decât despre muzică, interpretare. Din punctul meu de vedere, dacă e vorba de iubire, tot timpul se termină cu happy-end.” – a mai spus și Bobonete

Evelina și Rareș au primit 4 DA din partea juraților și merg în etapa următoare a competiției.

VEZI VIDEO AICI

PUBLICITATE