Doi bicicliști (o femeie și un bărbat) beți s-au ales cu dosar penal după ce s-au autoaccidentat

Ieri, 9 iulie, în jurul orei 16:30, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Tarcău, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 54 de ani, din Tarcău, se deplasa pe o bicicletă pe DN15, în localitatea Tarcău, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă, rezultând autoaccidentarea acestuia.

Bărbatul, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu o zi în urmă, în jurul orei 19:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Podoleni, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce o femeie de 39 de ani, din Podoleni, se deplasa pe o bicicletă, în aceeași localitate, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă, rezultând autoaccidentarea acesteia.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de  1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE