Doi bărbați și o femeie, depistați în trafic sub influența alcoolului


În ziua de 24.04.2016, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au identificat în trafic, pe strada Libertății din Podoleni un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat de 52 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Neamţ unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În seara zilei de 24.04.2016, în jurul orei 19.20, o patrulă de siguranţă publică a oprit pe str. Gheorghe Asachi un autoturism condus de către un bărbat de 29 de ani, din Piatra Neamț. Fiind verificat în baza de date s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în seara zilei de 24.04.2016, în urma unei sesizări, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Roznov a oprit în trafic, pe str. Preot Cozma din anexa Slobozia, un autoturism ce avea o traiectorie sinuoasă. În urma legitimării conducătorului auto, o femeie de 34 de ani, din Roznov și a testării cu aparatul etilotest, a rezultat că aceasta se afla sub influența alcoolului.

În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii la regimul circulației pe drumurile publice.

PUBLICITATE